Min vision

Jeg baserer Fuldt Flor på følgende kerneværdier:

Nemhed, overskuelighed, høj faglig stolthed, friskhed og god service.

Nemhed og overskuelighed: Via siden her kan du overskueligt nemt og hurtigt bestille blomster til digselv eller en du synes der fortjener en varm tanke. Buketterne er udtryk for dagens friske udvalg af årstidens blomster, dog skal det sige at jeg ALTID vil imødekomme dine specifikke ønsker efter aller bedste evne.

Høj faglig stolthed: Ingen blomster forlader mit værkstedet som jeg ikke vil sætte mit egen kvalitetsstempel på eller selv ville ønske at have stående i mit eget hjem. Alt bundet forsvarligt sammen og emballeret efter vejrforholdene.

Friskhed: Jeg benytter udelukkende de friskeste varer der kan skaffes med kortest mulig liggetid, efter devisen to dage i mit værksted er to dage kortere hos dig. Hver morgen handler jeg ind til dagens ordrer for at sikre den bedste kvalitet. Derfor kan det være svært at imødekomme meget korte deadlines men som sagt vil jeg gøre alt hvad der står i min magt for at imødekomme din efterspørgsel.

Hvem er Dan Xavier?

Jeg er manden bag Fuldt Flor og hedder Dan Xavier.

Jeg tror faktisk at jeg altid har været blomsterdesigner helt ind i hjertet. Som ung teenager elskede jeg at gå tur i de vestjyske marker og plukker

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *