Min Vision

Fuldt Flor er baseret på friskhed og høj faglig stolthed. Det det er netop det som skal til for altid at levere en vare i høj kvalitet. Ligeledes for at give den gode oplevelse med i købet.

Nemhed og overskuelighed: Via siden her kan du overskueligt, nemt og hurtigt bestille blomster. Blomster til dig selv, eller en du synes fortjener en varm tanke. Derfor skal du blot vælge en pris, så leverer jeg. Dagens friske udvalg af årstidens blomster spiller sammen i buketten jeg sender ud for dig. Dog skal det siges, at jeg altid vil imødekomme dine specifikke ønsker efter absolut bedste evne. Du skal blot ringe eller maile mig.

Høj faglig stolthed: Ingen blomster forlader mit værksted, som jeg ikke vil sætte mit eget kvalitetsstempel på. Alle leveringer kunne jeg kun ønske at have stående i mit eget hjem. Blomsterne er altid sammensat unikt og emballeret efter vejrforholdene.

Friskhed: Hver morgen handler jeg ind til dagens ordrer for at sikre den bedste kvalitet. Derfor kan det være svært at imødekomme meget korte deadlines, men som sagt vil jeg gøre alt hvad der står i min magt for at imødekomme din efterspørgsel. Jeg benytter udelukkende de friskeste varer der kan skaffes med kortest mulig liggetid, efter devisen to dage i mit værksted er to dage kortere hos dig.

Det er Fuldt Flor!

Blomsterdesign af blomster arrangeret i gamle thekander og kaffekopper
Kæmpe buket til inspiration

HVEM ER DAN XAVIER?

Jeg er manden bag Fuldt Flor og hedder Dan Xavier. Jeg altid har været blomsterdesigner helt ind i hjertet. Som ung teenager elskede jeg at gå ture i de vestjyske marker og plukke store naturbuketter, og jeg må også indrømme, at jeg op til flere gange som barn smilende, men formanende har fået ord med på vejen, når jeg var “kommet til” at plukke en stor buket påskeliljer i naboens have.

Efter en lille omvej startede jeg i lære som blomsterdekoratør i 2007 og resten er ren histore med masser af skønne oplevelser og erfaringer.

Min kærlighed til mit fag bliver konstant større og større, og jeg er taknemmelig for, at jeg stadig kan finde inspiration ved fordybelse i naturen, musik, arkitetur, og ikke mindst andre mennesker. Jeg er ambassadør for Floral Fundamentals, og dette ambassadørskab har efterhånden taget mig mange spændende steder rundt i Europa.

Ideudvikling og design

Ideudvikling og design er en af grundstenene i min relation til branchen, hvilket ud over i mit dagligdagsarbejde, kommer til udtryk i, at jeg underviser blomsterdekoratør-eleverne på Aarhus Business College, er under uddannelse som blomsterdommer og sidst men ikke mindst i min deltagelse i forskellige blomsterkonkurrencer.

Mit arbejde er trykt i mange magasiner, blandt andet Bladet Blomster, Fusion Flower Magazine, og jeg har høstet mange flotte diplomer ved internationale blomsterkonkurrencer. Sidst kan jeg med stolthed sige, at jeg skal repræsentere den Østjyske afdeling af Danske Blomsterhandlere ved Denmarks Mesterskaberne i Moderne Blomsterkunst i 2021, efter at jeg vandt distrikstmesterskabet i 2020.

Så fremt du har brug for at kontakte mig findes mine kontaktoplysninger her