Forretningen:

Fuldt Flor v/ Dan Xavier, Skanderupgade 8, 2, 8660 Skanderborg – cvr: 31386330.

Kan kontaktes på telefon: +45 5368 8660 eller mail: dx@fuldtflor.dk

Varer

Fuldt Flor leverer primært buketter bundet af friske blomster. Ved særbestilling laves brudebuketter, begravelsesdekorationer og andre specielle produktioner, igen lavet af friske blomster.

Bestilling

Ordrer skal afgives senest kl 09:00 for at blive leveret samme dag. Og det forudsætter at det er en åbningsdag. Der produceres og leveres primært på tirsdage, onsdage, torsdage, fredage og lørdage. Webshoppen har en automatisk funktion der gør at man ikke kan bestille til dage der er lukket. 

Der kan laves særaftaler ved større ordrer, og dette kræver blot at vi kontaktes for bekræftelse på mail eller telefon.

Levering 

Der bringes ud til adresser placeret i Skanderborg Kommune, begrænset til postnummer 8660 og 8362. Det koster almindeligvis 50 DKK for levering, men der kan være gratis levering i perioder.

Hvis modtageren ikke er hjemme stilles ordren ved døren, så frem vejr og vind tillader det. Vores bud vil søge at finde et passende sted at stille ordren, og det vil altid være vores buds vurdering af forholdene der er gældende. Kan det ikke lade sig gøre, tages ordren med retur til Fuldt Flor og der søges aftale med modtageren. 

Bestillinger kan også afhentes. Det er gratis og vælges ved bestilling, hvis det ønskes.

Betaling 

Betalingsoplysninger indhentes i vores webshop ved. Pengene reserveres i første omgang og hæves først ved levering af ordren. Dog vil pengene blive automatisk hævet 20 dage efter ordreafgivelse, så frem leveringsdatoer er senere end de 20 dage. Der kan betales med Dankort, Visa, Mastercard og MobilePay. Alle priser er inkl. moms. 

Specielle ordre der aftales på mail eller telefon betales via MobilePay eller bankoverførsel. Erhvervskunder har mulighed for at aftale løbende fakturering.

Fortrydelsesret

Der er ikke fortrydelsesret på afskårne blomster og buketter, da der er tale om levering af unikke og håndlavede produkter, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt, jf. Forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 1 jf. § 7, stk. 2, nr. 1. Dog søger vi altid at hjælpe kunder, så ved at kontakte os på mail eller telefon senest kl 15:00 dagen før den ønskede levering, så kan vi oftest nå at annullere din ordre. 

Reklamationer

Reklamation skal ske senest to hverdage efter levering på mail eller telefon. En reklamation er altid afhængig af varens art og derfor vil hver sag tages unikt op. Vi søger altid dialog og er du utilfreds anbefaler vi altid at du kontakter os. 

Fortrolighedspolitik

Fuldtflor.dk bruger cookies og vi indhenter vi indhenter persondata ved alle ordrer, men kun relevante oplysninger for at kunne levere din ordre. Individuelle persondata opbevares maksimalt 12 mdr efter seneste aktivitet i vores system. Læs mere om vores persondatapolitik her.

Fuldt Flor respekterer privatliv på internettet og videregiver aldrig fortrolige oplysninger til tredjepart. Oplysningerne sælges selvfølgeligt ikke videre og håndteres altid fortroligt.

Ansvarsfraskrivelse 

Fuldt Flor har ikke ansvar for eventuelle tab en kunde må lide ved forsinket eller udeblivende levering.